Oppfyll din skrivedrøm med et online kurs

Magasinjournalist Vivian Songe har skapt en online kurs som har vekket oppsikt i Norge. Hun har fulgt drømmen sin om å kunne leve uavhengig og fritt, i tillegg til å tjene penger for å gjøre noe hun elsker. Konseptet hennes er veldig gjennomtenkt og selger seg gjennom å inspirere alle som går rundt med en skrivedrøm i magen.

Et erfaringsbasert Online kurs

Vivian Songe levde av å skrive artikler til ulike norske magasiner. Hun har etter hvert fått så mye erfaring at hun vet med sikkerhet hvordan saksgangen fungerer blant de norske magasin redaktørene. Hun har erfaring med hva som må til for å vekke oppsikt og for å få kontakt med de som bestemmer hva som skal inn i magasinet. Skrivestil og hvem du skriver til er essensielt og avslører deg hvis du ikke har gjort hjemmeleksene dine. Alle disse erfaringene gjorde at hun hadde nok kunnskap til å utvikle egne kurskonsept.

Frihet og drøm

I et tropisk paradis i Mexico med palmer og hvite sandstrender satt Vivian Songe da hun utviklet kurskonseptet sitt, samtidig som hun skrev artikler til ulike magasiner. Fordi kurset er nettbasert spiller det egentlig ingen roll hvor hun er i verden når kursene går. Alt hun trenger er et bra sted å bo med internettilgang, en god PC med Office Office , familien rundt seg og tryggheten i en god reiseforsikring av Reise Ekstra-typen som Nordea tilbyr. Inspirerende bilder fra det tropiske miljøet er også en gulrot for mange. Tenk å sitte på en terrasse i et varmt klima å skrive om vinter! Dette er en måte den digitale verden kan oppfylle drømmene våre.

Magasin kurset

Online -kurset som ble født i Mexico lærer deg alt du trenger for å lykkes med en skrivekarriere. Tidligere deltakere som har fullført kurset for å bli magasinjournalist er nå på trykk i publikasjoner som VG Helg og Dagbladet Magasinet og magasiner som KK, Kamille, Henne, Foreldre&Barn og til og med i Vi Over 60. Ulike artikler er også på trykk i ulike lokalaviser og spesialmagasiner rundt om i landet. Dette er en bekreftelse på at kurset er en god investering.

Dele erfaring

Grunnen til at magasinjournalist kurset til Songe så dagens lys var at hun hadde fått mange forespørsler om hun ville dele sine erfaringer. Hun har troen på å dele erfaringer på nettet og tenker ofte på om hvordan det hadde vært hvis noen hadde gitt henne tips da hun startet sin egen skrivekarriere for 15 år siden.

Generøs blogg

Vivian Songe er en person som virkelig vil hjelpe andre å nå sine drømmer. Når det gjelder å skrive – så mener hun at du har det i deg hvis du kan skrive med flyt og letthet. Hun vil dele kartet sitt og gjerne litt av nista også på veien fram til du kan leve av å skrive. Hun vil gjerne være den som peker på toppen og sier: Dit er det fullt mulig å komme!

Songe syntes at alle som vil leve av å skrive fortjener å få tips som kan gjøre at de unngår de verste gjørmehullene langs veien. Hun føler nå at hun står på toppen og kan guide andre gjennom å dele sin kunnskap.

Karriere og gründer

Hvis du søker på navnet Vivian Songe på dn.no finner du at hun har 3 roller i det norske næringslivet. Songe har rollen som innehaver, daglig leder og styreleder i sine to selskaper. Hun er en god rollemodell for mange.